LEDERSPARRING

Har du behov for sparring og personlig udvikling til dine strategiske og praktiske udfordringer, men er du ikke indstillet på et procesbaseret lederudviklingsprogram, er LEDERSPARRING sikkert noget for dig.

Som leder er der mange roller, der skal udfyldes, ligesom der skal træffes beslutninger i forskellige situationer. Organisationens performance og balance samt selve kulturen er langt hen ad vejen afhængig af ledelsens aftryk.

En organisations evne til at præstere afhænger i lige høj grad af ledelseskapaciteten som af kompetencer, og det hele starter med lederens evne til selvledelse.

2OPTIMIZE tilbyder individuel ledersparring med en erfaren, men neutral, erhvervsleder, som man kan spille bold op ad og få nyt perspektiv og konkrete værktøjer fra.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     Flemming kontaktdata

Udviklingsforløbene integreres altid i det daglige ledelsesarbejde og holdes ikke som selvstændige seminarer. Forløbene, processen og udviklingen forsøges videst muligt forankret i det daglige arbejde, ligesom de gennemføres med klare resultatmål.


 

Udskriv Email