LEDERUDVIKLING - WALK THE TALK

Ledelse betyder alt

At være leder og udvikle sig til en stadig bedre leder kræver vedholdende læring og kompetenceudvikling. Leder- og ledelsesudvikling er et must i alle organisationer, uanset størrelse, og hvis organisationen skal udvikle sig, må ledergruppen selv tage det første skridt.

Lidt populært siger man, at man ikke kan lede andre, før man kan lede sig selv. En organisations evne til at præstere, afhænger i lige så høj grad af ledelseskapaciteten som af kompetencer.

Walk the Talk - Lederudvikling

  • Et individuelt lederudviklingsforløb som kan foregå helt traditionelt ved én til én møder i behagelige omgivelser. Hvor formen veksler mellem coachende samtaler, læringsbaserede øvelser, refleksion samt værktøjer og viden.
  • Det kan også foregå på en måde, hvor samtalerne veksler mellem traditionelle samtaler og samtaler på gåture i naturomgivelser.

Videnskabeligt og erfaringsmæssigt ved man, at samtalen omkring dybereliggende processer og værdier falder de fleste meget lettere, hvis det sker, mens man går en tur i naturen. Tidsfornemmelsen er simpelthen anderledes, og den enkelte er helt naturligt tilbøjelig til at komme lidt dybere i emnerne. Reflektionsprocessen forløber ganske enkelt bedre.

Gåturene kan typisk være i forbindelse med det første møde, efter den nødvendige forventningsafstemning, men kan også tages i brug senere i forløbet eller indgå som et fast element.

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udviklingsforløbene integreres altid i det daglige ledelsesarbejde og holdes ikke som selvstændige seminarer. Forløbene, processen og udviklingen forsøges videst muligt forankret i det daglige arbejde, ligesom de gennemføres med klare resultatmål.

 

TIL TOP

Udskriv Email