LEDERUDVIKLING - PÅ VANDRETURE

Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturen får ny inspiration til dit lederskab.

Sæt din hverdag som leder på pause og bliv klogere på dig selv og dit lederskab. Sammen med max. 12 andre finder du, gennem fire dage med vandringer i dejlig natur, roen og værktøjerne til refleksion omkring dit personlige og ledelsesmæssige ståsted. 

Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft som resultat af dybe samtaler med de andre deltagende ledere og gennem faciliterende øvelser.

Form og indhold

Der er ikke tale om et traditionelt kursus. Vores tilgang sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og give dig ny inspiration til din ledelsesform. 

Du får viden og konkrete værktøjer til at forbedre dine lederkompetencer, uanset om du ønsker at forbedre din ledelsesstil, at blive bedre til at motivere dine medarbejdere eller ønsker at opnå indsigt og refleksion omkring din ledelse?

Gennemgående arbejder vi primært ud fra to metoder, henholdsvis værdibaseret holistisk coaching og Storytelling. Storytelling er en måde til at afklare den ”tavse viden”, du trækker på. Tavs viden er alt det, du som professionel ”bare kan” eller plejer at gøre, tradition, baseret på egne oplevelser, overtaget fra andre eller andet. Hvordan bliver man opmærksom på det, og hvad ”gør” det i praksis. Vi afdækker sammen, hvad der er hensigtsmæssigt, og hvad der skal udvikles.

Vi vandrer fem-seks timer, eller max. 20-25 km, hver dag incl. pauser, og alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler/ sko kan deltage. Terrænet kan variere, og vandringen foregår primært på afmærkede vandreruter.

”Vi” er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere og to facilitatorer.

Hvorfor vandre?

Pilgrimme og andre, som bl.a. store filosoffer, har gennem historien brugt vandringen som en mental renselsesproces og for at opnå fordybelse og inspiration.

Vi vandrer, fordi samtalen glider lettere, og fordi man tænker bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres. Stanford University har lavet en undersøgelse, der bl.a. viste, at man tænker op til 60% flere kreative tanker, når man går.

At være beskæftiget, eller opholde sig, i naturen, er kendt for at reducere stress og for at give fokus. At gå er noget af det sundeste, man kan foretage sig, ikke kun fysisk men også mentalt. Professor Bente Klarlund påpeger, ud fra sin forskning, hvordan gåture forebygger en række sygdomme og giver et større overskud i det daglige.

Praktiske oplysninger

I foråret 2020 afholdes kurset i Nordjylland og Himmerland, 21. april til og med 24. april 2020.

Pris: 16.700 kr. ved ophold i enkeltværelse. Rabat ved delt dobbeltværelse.

TIL TOP

Udskriv Email