OUTPLACEMENT

Hos 2OPTIMIZE handler Outplacement om

  • Hjælp til opsagte medarbejdere til at komme videre
  • Hjælp til virksomheden til at håndtere opsigelse af medarbejdere

Medarbejderne

Outplacement er professionel sparring til opsagte medarbejdere, og 2OPTIMIZE hjælper dig med at komme hurtigt videre til næste etape i dit arbejdsliv.

Vi arbejder med alle aspekter af jobrådgivning, herunder Outplacement, ledersparring, netværksgrupper, workshops og kurser.

Hos os er et Outplacementforløb altid individuel rådgivning med en fast tilknyttet sparringspartner. Indholdet er også individuelt, idet der tages udgangspunkt i din situation og dit behov.

Omfanget aftales med virksomheden inden opstart men ligger typisk fra 4 individuelle møder og opefter. Vælger du det udvidede forløb, følger vi dig hele vejen til mål.

Vi har mange års erfaring med Outplacement, og kunderne har været både C25-virksomheder, mellemstore virksomheder og små virksomheder inden for alle brancher. Og i praksis har det omfattet alle typer af medarbejdere, såvel topledere, mellemledere, akademikere, faglærte og ufaglærte.

Virksomheden

Opsigelse af medarbejdere kræver grundig planlægning for at mindske uro og usikkerhed.

Både hos opsagte medarbejdere og hos blivende medarbejdere opstår der utryghed, som det er vigtigt at tage hånd om.

2OPTIMIZE hjælper, via input og sparring, ledelsen og ledergruppen med at varetage den vanskelige opgave, således at både lederne og medarbejderne oplever det som en værdig proces.                                 

En professionel håndtering af opsigelser sender et signal til omverdenen om, at man udviser ansvar og handler etisk korrekt, hvilket kan være et vigtigt parameter i forhold til medarbejdertilfredshed og til at tiltrække fremtidige medarbejdere.

  • Alle konsulenter i 2OPTIMIZE er certificeret i anvendelse af Thomas Person Profil Analyse eller Garudas forskellige profilværktøjer.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                   

 

Udskriv Email