STRATEGIUDVIKLING

Strategi er ikke noget vi har – det er noget vi gør !

De virksomheder, der klarer sig bedst, er de virksomheder, der definerer klare mål og herudfra vælger en strategi til at nå målene.

Strategien er ledestjernen, det medarbejderne skal styre efter, således at alle samarbejder om at bevæge virksomhed eller produkt i samme retning. Er strategien utydelig, eller er organisationen ikke med, vil både mål og handlinger blive usikre og føre til spild, tab og demotivation. Herfra er der ikke langt til manglende tillid blandt samarbejdspartnere og kunder.

I 2OPTIMIZE har vi stor erfaring med at facilitere processen. Vi bistår med at skabe overblik, etablere rammerne og gennemføre processen, som forholder sig til både den langsigtede udvikling af forretningskonceptet og til den kortsigtede handling.

ball target 2Vi tror på, at tilgangen afhænger af virksomhed og situation. Vi tilpasser derfor brugen af strategiværktøjer, således at de er praktisk anvendelige og forståelige for alle involverede, og tilgangen er den, at alt skal være konkret og realiserbart.

Vores praktiske viden om forandringer gør, at vi har stor erfaring med de menneskelige reaktionsmønstre, som uundgåeligt får tvivlen frem i løbet af udviklingsarbejdet, og som derfor er den største risiko for ikke at nå målet.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.           

2OPTIMIZE yder rådgivning om strategisk ledelse, forretningsudvikling og forandringens kunst

Udskriv Email