EJERSKIFTE AF VIRKSOMHEDEN

Er din virksomhed til salg?  Måske går du med tanker om at afhænde virksomheden, eller overvejer du et generationsskifte?

Går dine overvejelser på eksempelvis:

ü  hvordan får jeg virksomheden solgt?

ð  hvordan får du bedst gang i salgsprocessen?

ü  hvad er virksomheden værd?

ð  hvordan optimerer du værdien før salg?

ü  hvem skal overtage virksomheden?

ð  hvordan finder du den rigtige køber?

ü  er der brug for ny kapital?

ð  har du overblik over de mange muligheder?

 Skaktrk

så kan vi hjælpe dig!

Beslutningen om salg eller generationsskifte er en af de største beslutninger i både ejerens og virksomhedens liv. En god plan for processen, der starter tidligt, kan være altafgørende for værdiansættelsen og det efterfølgende salg.

Analyser viser, at 60-70.000 virksomheder står overfor et ejerskifte, og at 75% af disse skal løses ved salg uden for familien.

Det er derfor vigtigt at være på forkant med hele ejerskifteprocessen, idet en veltilrettelagt salgsmodningsproces giver større sikkerhed for en succesfuld overdragelse. Virksomhedens værdi, potentiale og strategiske udvikling skal gøres så attraktiv som muligt.

Sammen med den nuværende ejer og den øvrige ledelse kan vi gennemføre et Værdi Optimerings Projekt med klart definerede mål og strategier. Resultatet vil være, at virksomheden bliver lettere at sælge og vel at mærke til en højere pris.

 

 

2OPTIMIZE kan hjælpe dig med hele processen fra start til slut

Uanset om det drejer sig om en virksomhedsoverdragelse inden for familien, eller om virksomheden skal klargøres til salg og afhændes til andre, kan vi bistå eller håndtere hele processen. Faste samarbejdspartnere som revisor, advokat, bestyrelse og bank inddrages løbende, som processen skrider frem.
 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Flemming kontaktdata

2OPTIMIZE er virksomhedsledere med stor ledelseserfaring. Vi kan indgå som den nye ejers eller nye ledelses sparringspartner i en kortere eller længere periode.

Til top  

Udskriv Email